Onze eerste week in Chiang Mai verbleven we bij Bed en Terrace Guesthouse. Goedkope kamers en dichtbij de Night Bazaar. Het ontvangst was vlot en vriendelijk. We konden nog niet op de kamer terecht omdat we wat te vroeg waren. Geen probleem, dan kunnen we de stad al wat verkennen en komen we later terug.

Eerste Indruk

Om 14u stipt konden we inchecken. Dit ging héél vlot en de man aan de receptie pakte zelfs onze rugzakken van de grond om mee te helpen dragen. Er is namelijk geen lift in het gebouw en ze hadden een kamer met balkon op de eerste verdieping.

_DSC5616

De Kamer

Op het eerste zicht leek de kamer in orde. Maar na een iets grondigere inspectie, bleken er toch enkele minpuntjes naar boven te komen. In de lavabo op de badkamer leek het alsof iemand zich net geschoren had. En ook op de grond was het niet veel beter. Lange zwarte haren lagen verspreid over de badkamer vloer. Eventjes alles wegspoelen en niets aan de hand.

Het bed daarentegen was piekfijn in orde. Een beetje aan de harde kant, maar je zit nu eenmaal in Thailand. Na een week ben je dit helemaal gewoon. Voor de airconditioning betaal je €7/nacht extra. Maar geloof me als ik zeg dat je hem echt wel nodig hebt.

_DSC5609

Op de kamer stond ook een frigo waar we elke dag 2 verse flesjes water vonden. In Thailand mag je zeker niet van de kraan drinken! De televisie hebben we niet getest, er is genoeg te beleven in het hart van de stad om je niet te vervelen.

_DSC5620

Voor een verblijf van 5 nachten op een kamer met airconditioning betaalden we ongeveer €90. We verbleven hier in september, dan zijn de kamers goedkoper omdat het regenseizoen dan bezig is. Maar regenseizoen of niet, heel veel last hebben we daar toch niet van gehad.

Bed and Terrace Guesthouse

10 Kotchasarn Road Soi5,
T.Chang Klan A.Muang,
Chiang Mai, Thailand

Deel op pinterest

bedterrace

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter