Als je van plan bent de bekende tempel Wat Pra Singh te bezoeken dan moet je zeker op zoek gaan naar het Fern Forest Café. Een prachtig café in Engelse stijl met een tropische tuin waar je kan genieten van een heerlijk stuk cake.

_DSC5658

Florian koos voor een stuk chocolade cake. Geen Belgisch chocolade helaas. Maar wel héél lekker. En dat voor maar 80baht!

Een tijdje geleden leerde ik voor het eerst een slagroomtaart met kokos kennen. Heerlijk! Dus toen ik deze op de kaart zag staan was de keuze snel gemaakt. Deliscioso. Nog even proeven van de chocolade cake. Nee hoor, mijn stuk is veel lekkerder.

_DSC5655

Ondanks dat we al een tijdje in Chiang Mai verblijven, zijn we de pakkende warmte nog niet helemaal gewoon. Dus wij kozen ervoor om binnen te genieten van onze lekkernijen met de airco aan.

_DSC5670

Moest er binnen geen plaats meer zijn of zit je toch liever buiten dan kan je plaats nemen in deze adembenemende tuin. Je waant jezelf in een tropisch regenwoud. Plaats genoeg dus om te komen genieten van een lekker stukje cake of taart.

Hoe geraak je naar het Fern Forest Café?

Fern Forest Café ligt op enkele minuten wandelen van de bekende tempel Wat Prah Sing. Het café ligt op dezelfde baan als de tempel. Als je met je gezicht naar de Wat Prah Sing staat, ga je naar rechts.

Fern Forest Cafe
54/1 Singharaj rd
Muang, Chiang Mai
Openingsuren: elke dag, 8:30u -€“ 20:30u

Deel op Pinterest

Fern Forest

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter