Heerlijke Desserts bij iBerry Garden

En we zetten onze goede gewoonte verder hier in Chiang Mai. Welke goede gewoonte? Om op zondag (of heel het weekend als we echt stout willen zijn) te zondigen met zoetigheden.

Omdat het hier nog steeds ongelooflijk warm is, zochten we verfrissing met ijsjes en koude koffies. Na een snelle Google search, kregen we iBerry Garden in het oog. Een gigantische tuin met grappige mannetjes en het lekkerste ijs in Chiang Mai. Allen daarheen, nietwaar?

_DSC5781

_DSC5806

Als je binnenkomt bots je op twintig fotograferende mensen die maar al te gretig een foto willen maken van deze roze reus. Of hond? Euh ja, dit gigantische roze ding dus. Nu moeten we wel toegeven dat het een zeer leuke plek is om een ijsje te verorberen.

_DSC5803

_DSC5776

Kijk daar, nog zo’€™n onnozel manneke. Met zijn vinger in zijn neus. Juist, ja..

Je ziet onmiddelijk dat dit een populaire plek is bij de jeugd. Maar natuurlijk ook bij families met kindjes. Het is zondag voor iedereen. Eventjes naar binnen om te bestellen en dan snel een plek zoeken buiten. Maar wat nemen we nu? Zoveel keuze! We bestellen uiteindelijk het Happy 2 dessert en ieder een lekkere koude koffie.

_DSC5783

Hmmmm, zo lekker!

_DSC5790

Helemaal op!

Héérlijk! Maar wat zat er nu eigenlijk in dit Happy 2 dessert? Een verrukkelijke brownie met walnoten, een bolletje ijs naar keuze en een toefje slagroom erbij. Het is niet de goedkoopste plek om te zondigen op zondag hier in Chiang Mai, maar zeker wel de leukste.

Grappige Gezichten

Bijna vergeten! Na onze zoete zonde, liepen we nog een stukje rond in de tuin en ontdekten we deze grappige hoofden. Je zult wel even in de rij moeten gaan staan want iedereen wil natuurlijk op de foto met deze grappigaards. Hier zijn onze portretten.

_DSC5796

_DSC5798

_DSC5795

iBerry Garden
Nimmanhaemin Road Soi 17
Chiang Mai, Thailand

Openingsuren: elke dag, 10u -€“ 19u

Deel op Pinterest

iBerry Garden

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter