Na enkele dagen in Patong te hebben doorgebracht, verhuisden we nu naar Kata. Dit zou meteen ook het einde zijn van onze tijd in Thailand. We hadden ons vliegticket al geboekt richting de Filipijnen en wilden nu nog een beetje nagenieten. We vonden een geweldige deal op Agoda bij the Melody Phuket en boekten onszelf een kamer voor 3 nachten.

The Melody Phuket is een modern lifestyle hotel met diverse hedendaagse kamers. Elke kamer is ingericht met muziek als hoofdonderwerp. In het hotel vind je ook verschillende decoraties die te maken hebben met muziek.

Onze Eerste Indruk

We kwamen rond de middag aan in het hotel en werden prettig verrast wanneer we hoorden dat onze kamer al klaar was. We kregen een verfrissend drankje aangeboden terwijl we wachtten tot iemand ons kwam halen om naar de kamer te leiden.

_DSC6014

Is het Bed Groot Genoeg?

Het eerste dat opvalt in de kamer is natuurlijk het bed. Hier konden gemakkelijk 4 personen slapen. Misschien zelfs 5. Er stond ook een grote zetel in de kamer om lekker te relaxen. Super comfortabel en groot genoeg voor 2 personen en al mijn fotogerief. Ik sta erom gekend om zetels te gebruiken als bureau/kast.

_DSC6000

Het plafond leek ons hoger dan normaal zodat de kamer nóg groter leek. ‘s Nachts gebruikten we de airco omdat het anders te warm was. Gelukkig was hij zeer stil en hadden we geen oordopjes nodig om het geluid buiten te houden.

_DSC5998

Wij kozen voor een Jazz Pool Access Room omdat we graag ’s morgens een duikje in het zwembad namen. Zalig zo voor het ontbijt.

_DSC599

_DSC6023

Faciliteiten in the Melody

Jammer genoeg was het restaurant van de Melody enkel open tijdens het ontbijt en de lunch toen we hier verbleven. En omdat ontbijt niet in onze boeking zat, gingen we elke morgen ergens anders ontbijten.

_DSC6012

Er was ook een bar aan het zwembad maar die hebben we niet kunnen uitproberen tijdens ons verblijf. We verbleven in Thailand tijdens het laagseizoen dus dan is er niet genoeg volk om de bar te openen.

_DSC6019

_DSC6022

The Melody Phuket

179 Patak Road, Karon Sub-District, Muang Phuket District,
Phuket Provincie, Thailand

We verbleven hier 3 nachten en betaalden voor ons volledig verblijf THB 3300 (dit is ongeveer €85). Ontbijt was niet inbegrepen.

Deel op Pinterest

TheMelody

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter