Over Ons

Hallo! Wij zijn Kelly en Florian en houden ongelooflijk veel van reizen. Nieuwe culturen opsnuiven, proeven van lokale lekkernijen en de prachtige natuur bewonderen over heel de wereld. Dat is waarvoor wij leven.

Na enkele jaren als echte nomads te leven, werd het stilaan tijd om onze eigen plek te zoeken. Eind 2015 vonden we deze plek in Antwerpen. Full-time reizen zit er even niet meer in, maar met 20 (of meer) vakantiedagen (en niet te vergeten 10 officiële feestdagen) per jaar kan je nog steeds de wereld verkennen. Al doen wij dit nu stukje per stukje.

img_20160812_130950210Weekendjes weg, citytrips en dagtrips in eigen land is waar we voor streven. Dit doen we met een vooropgesteld budget (lees: zo weinig mogelijk centjes uitgeven) en met zo min mogelijk vakantiedagen. Wij zijn er vooral voor jou inspiratie te geven om meer te reizen. Maar ook voor handige tips en tricks.

img_20160513_163321945_hdr

PS: Je zal zien dat er enkele comments in het Engels geschreven zijn, dit komt omdat we recent besloten hebben om enkel nog in het Nederlands te bloggen.

Geen idee waar je moet starten? Lees hier onze populairste blogpost.

Laat een Comment Achter