Tijdens ons verblijf in Chiang Mai, probeerden we zo veel mogelijk verschillende plekjes uit om te gaan eten. We Googelden enkele blogs die artikels hadden over het eten in Chiang Mai. Er was één restaurant dat we bijna altijd terugvonden in verscheidene artikels. Pun Pun Vegetarisch Restaurant. De uitleg erbij was meestal kort en bondig: prijzen zijn goedkoop en het eten is om je vingers er bij af te likken. Niet twijfelen dus.

Pun Pun Vegetarisch Restaurant

Pun Pun ligt een beetje verstopt maar wij hadden geen probleem om het te vinden. Het is een klein restaurant dat achter de tempel Wat Suan Dok ligt. Binnen is het eigenlijk niet zo klein maar ze hebben jammer genoeg een zeer klein terras buiten. Ondertussen was de warmte voor ons dragelijk geworden dus besloten we het laatste tafeltje te nemen dat vrij was buiten.

Pun Pun's massaman curry

Ik koos voor mijn favoriet hier in Chiang Mai, de Massaman Curry. Heerlijk! Het was geweldig lekker. En de blogs hebben helemaal gelijk. De prijzen zijn spotgoedkoop en de kwaliteit van het eten kan gewoon niet beter. Jammer genoeg hong er een bordje waarop stond dat ze de prijzen zouden verhogen met 20%. Maar dat is geen reden om weg te blijven. Ben je in Chiang Mai, ga er dan zeker heen!

Pun Pun's gebakken rijst met ananas

Florian koos uiteraard zijn favoriet, gebakken rijst met verse ananas. De bordjes zagen er allebei zeer mooi uit en wat erop lag was dan ook fantastisch. We bestelden beide ook nog een lekker verse smoothie. Maar die hadden we al beter gedronken ergens anders. Dus voor de smoothies moet je zeker niet helemaal naar hier komen.

Een bananenshake van Pun Pun

Hier ook nog enkele foto’s van de adembenemende tempel Wat Suan Dok. Nu je hier toch bent, wandel er even door en bewonder de prachtige gouden en witte kleuren.

Wat Suan Dok

Wat Suan Dok

Wat Suan Dok

Hoe geraak je naar Pun Pun Vegetarisch Restaurant?

Pun Pun heeft 2 locaties voor zover wij weten. Eentje ligt bij de luchthaven en de andere bij Wat Suan Dok. Zoals je al kon zien aan de foto’s, zijn wij naar diegene geweest bij de tempel.

Zoek eerst de tempel Wat Suan Dok. Die vind je ten westen van de slotgracht op Suthep Road. Ga de straat in waar de tempel staat en wandel door tot het einde. Daar zie je de stupa aan je rechterkant. Het restaurant ligt er net achter.

Openingsuren: 9u – 16u

Deel op Pinterest

Pun Pun

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter