Ons verblijf in het Nuvo Hotel en Suites was niet helemaal gepland. We hadden eigenlijk een verblijf geboekt bij AirBnb dat dicht lag bij de Calgary Stampede Grounds zodat we niet te ver moesten wandelen. En het was verrassend goedkoop. Maar de eerste indruk was alles behalve goed. De vrouw van op de foto was verdwenen en voor ons stond een jong meisje (zonder broek!) waar we een slecht gevoel bij kregen. Het appartement was nog kleiner en was niet opgeruimd.

Hier gingen we dus zeker geen vier nachten doorbrengen. Gelukkig mochten we de Wifi gebruiken. We gingen direct online opzoek naar een andere verblijfplaats. We boekten het eerste beste hotel dat nog beschikbaar was. Niet gemakkelijk als je weet dat tijdens de Stampede 99% volgeboekt is.

Nuvo Hotel Kamer

Eerste Indruk

Gelukkig vonden we het Nuvo Hotel en Suites. We boekten de goedkoopste kamer, belden naar het hotel en een halfuurtje later zaten we in de lobby te wachten. We werden begroet door een lieve jongevrouw die ons direct onze sleutel gaf, ondanks dat het eigenlijk nog te vroeg was om in te checken. We vonden onze kamer achteraan op de vierde verdieping. Er is geen lift dus je bent verplicht de trap te nemen. Heb je te veel bagage? Dan helpen ze je gerust met dragen. We openden de deur van de kamer en waren aangenaam verrast van de grootte. De airco stond al aan dus de temperatuur was ook goed.

Nuvo Hotel Kamer

De Kamer

Elke kamer in het hotel heeft zijn eigen wifi. Zeker handig als je moet werken. Er was een kitchenette volledig uitgerust met een oven en vier pitjes. Bestek was er ook genoeg zodat je je eigen avondeten kon koken. Hier hebben we dan ook gebruik van gemaakt om spaghetti en rijst klaar te maken.

De badkamer was zeer modern en we hadden gratis Aveda producten tot onze beschikking. We hadden enkele reviews gelezen waarin ze zeiden dat de matras te hard was. Dit was bij ons zeker niet het geval. Wij hadden geen enkel probleem om in slaap te vallen. De donkere gordijnen hielden het licht ook goed buiten. Het enige dat we minder goed vonden was dat de airco de kamer niet echt koelde.

Nuvo Hotel Keuken

We verbleven hier vier nachten en betaalden daar $850 (met taksen) voor. Dit vonden we zelf een beetje te veel maar de prijzen gaan natuurlijk duchtig omhoog tijdens de Calgary Stampede.

Disclosure: het was onze eigen beslissing om te kiezen voor het Nuvo Hotel en Suites. We werden niet uitgenodigd door het hotel en kregen ook geen korting.

Deel op Pinterest

Nuvo

Auteur

Hey! Ik ben Kelly, 25 jaar en ik hou van reizen. Ik ben verzot op chocolade en vooral dan een chocolade moelleux. Ik ben verslaafd aan Netflix en hoop ooit trotse eigenaar te zijn van een geweldig katbeest!

Laat een Comment Achter