Onze Super Coole Hippe AirBnB in de Ojai Valley

Een roadtrip door California maken vergt ook wel wat planning op voorhand. Vooral als je de beste plekken wil bezichtigen en in de leukste hotels of huisjes wil slapen. Dus enkele maanden voor we vertrokken stortte ik mijzelf op de site van AirBnB, op zoek naar leuke woningen die er uit sprongen!

Ja dit kost je soms wel enkele uren maar de beloning is groot als je een verblijf vindt dat precies uit de films komt. Of zo eentje dat je enkel op anderen hun Instagram ziet voorbij komen.

Ojai (uitgesproken OH-hi) ligt tussen Santa-Barbara en Los Angeles, net buiten het Los Padres National Forest. Alles wat te maken heeft met organic food, yoga en andere spirituele dingen, vind je hier terug. Ojai is ook bekend om zijn roze moment. Net voor de zon er onder gaat krijgt de vallei een roze gloed over zich heen.

Een prachtig moment waar je toch eventjes zen van wordt. En ook wel héél romantisch! Zeker als je deze moment kan doorbrengen in de hangmat van je AirBnB. Op de achtergrond hoorden we dan ook nog enkele coyotes huilen, cool!

De hangmat in onze AirBnBDe roze gloed in Ojaj De roze gloed in Ojaj

Wij verbleven in een authentiek houten hut met een een super romantische tuin. He hoogtepunt is natuurlijk de schommel in de woonkamer. Ideaal om een boek te lezen en te genieten van de rust en stilte.

Er was ook een radio die steevast om een zender stond met nummers uit de jaren 80. Echte swinghits! Een dansje placeren wanneer niemand je ziet! We konden helaas maar 1 nacht doorbrengen hier maar de dag erna waren onze batterijtjes weer helemaal opgeladen.

De keuken van onze AirBnB

Wij verbleven hier 1 nachtje in september en betaalden hiervoor €160 (mét servicekosten van AirBnB inbegrepen én schoonmaakkosten).

Het was warm buiten en dat voelde je ook wel in het huisje, zeker omdat de slaapkamer boven ligt en warmte stijgt.. De ventilator aan het plafond deed zeker deugd en ‘s nachts koelde het vrij goed af. Maar ik denk dat de hitte in juli en augustus toch aanpassen is..

Zin om zelf een nachtje door te brengen hier? Via onze persoonlijke link krijg je €30 korting op je eerste verblijf.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
Onze Favoriete Foto’s van Vancouver