Een Kattenhemel in het Catmosphere Café

Heb je Ooit al Gehoord van een Cat Café

We hadden natuurlijk een beetje opzoekwerk gedaan voordat we naar Chiang Mai vertrokken. We kwamen per toeval de Facebook Pagina van de Catmosphere Cat Café tegen. Wat een geluk! Als twee reuze kattenliefhebbers, konden we niet anders dan een kijkje te gaan nemen.

Voordat je binnen mag, moet je eerst je schoenen uitdoen. Deze laat je dan buiten in een rekje staan en je neemt dan een paar‚ pantoffels in de plaats. Daarna moet je je handen wassen en wanneer je binnengaat krijg je nog wat extra handgel om zeker te zijn dat je propere handen hebt. Fantastisch hoe ze zoveel zorg dragen voor de katten.

Buzz was zonder twijfel onze favoriet. Dit was waarschijnlijk omdat hij tijdens ons bezoek de hele tijd op onze tafel lag te slapen. Hoe dan ook, we vonden hem geweldig. Hij probeerde enkele keren onze drankjes te stelen maar daarnaast was hij vooral met zichzelf bezig. Hij had er geen problemen mee om geaaid te worden, alhoewel het soms leek alsof hij niets doorhad.

Dit is Leeloo, een prachtige Siamese kat. Tijdens de eerste helft van ons bezoek lag ze naast ons te slapen. Maar uiteindelijk besloot ze om eens goeiedag te komen zeggen. We ontdekten al snel dat ze een beetje een aandachttrekker is. Eerst kwam ze bij ons wat vragen voor aandacht, tot ze er genoeg van had. Dan ging ze snel bij iemand anders zitten. Tot ze daar dan ook weer geen zin meer in had. Dan kwam ze maar terug naar ons. Dit spelletje heeft ze een tijdje volgehouden.


Hoe geraak je bij het Catmosphere Cat Café ?

Verblijf je in de Oude Stad, dan is het een eindje wandelen. Dan raden we je aan om een songthaew (die rode trucks) te nemen. Meer dan 30baht per persoon moet je zeker niet betalen. Als je zoals ons op Nimman verblijft, dan is het maar een stukje wandelen en hoef je geen auto te nemen. 

Catmosphere Cat Café Chiang Mai

Huay Kaew Road
Chiang Mai 50200
Thailand

Openingsuren: elke dag, 10u – 20u

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
Waarom je Disneyland Parijs Tijdens Kerst Moet Bezoeken