Waarom je Disneyland Parijs Tijdens Kerst Moet Bezoeken

De droom van elk klein meisje! (Maar stiekem ook van grote meisjes én jongens.) Disneyland Parijs tijdens de Kerstperiode bezoeken. Voor Florian was het de allereerste keer dat hij Disneyland bezocht. Voor mij ondertussen al de 5de keer. Maar daarom niet minder speciaal. Want tijdens kerst is Disneyland nóg magischer! Maar waarom zou je dan tijdens de kerstperiode moeten gaan? Wel, hierom.

_DSC6297

1. GENIET VAN DE PRACHTIGE DECORATIE EN DE (NEPPE) SNEEUW

Tijdens kerst is Main Street helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Overal hangen slingers in de vorm van Mickey Mouse. Aan de ingang staat een wondergroot decorstuk en als je binnen bent zie je enkele kerstboompjes die ‘s avonds hun lichtjes laten zien. Als kers op de taart staat er pal in het midden een gigantische boom, die elke avond ceremonieel wordt aangestoken.

_DSC6301_DSC6304

Maar niet alleen lichtjes en slingers kan je teruvinden in het park. Ook de neppe sneeuw is van de partij. Hieronder zie je Donald Duck die een sneeuwpop van hem en Daisy heeft gemaakt. Net echt.

2. DE DISNEYPARADE IS HELEMAAL IN DE KERSTSFEER

Ook de Disneyfiguren vieren mee tijdens de Kerstdagen. Anna en Elsa rijden rond in hun koets. Maar ook Mickey en Minnie hebben hun kerstoutfit aan. De danseresjes lijken precies op snoepstokken. Dit allemaal terwijl er leuke kerstnummers uit de boxen klinken.

_DSC6399_DSC6404_DSC6406

3. MICKEY’S MAGICAL CHRISTMAS LIGHTS

Ga zeker een kijkje nemen op Main Street wanneer de avond valt. Want Mickey, Minnie en de Kerstman staan voor je klaar om de lichtjes van de grote kerstboom aan te steken. Maar wat gebeurt er nu? Het sneeuwt! Wat een magische avond.

Deze show vindt 2-3 keer per avond plaats, dus geen paniek als je er niet op tijd geraakt.

_DSC6258

4. DISNEY DREAMS! OF CHRISTMAS

Het beste houden ze natuurlijk voor het einde van de dag. Een grandioze finale die je doet verlangen naar meer. Ook voor ons het hoogtepunt van 3 dagen Disneyland. Olaf neemt je mee door verschillende Disney klassiekers met als themalied Let it Go. De projecties op het kasteel zijn meer dan adembenemend. Wees op tijd want net voor de show begint is er nog een kleine verrassing.

_DSC6449_DSC6455_DSC6460

Overtuigd?! Boek dan gauw je kerstarrangement op Disneyland Parijs.

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
The Neon Museum in Las Vegas