Bucket List: Duiken in het Great Barrier Reef

We arriveerden in Cairns met onze camper en brachten regen en onweer mee. Typisch! Maar enkele dagen laten kwam de zon erdoor en konden we op tour met Reef Experience. 

‘s Ochtends werden we opgehaald met een busje dat ons naar de haven bracht. Daar lag onze boot al op ons te wachten.  Aan boord kregen we uitleg over de zeedieren die we (hopelijk) zouden tegenkomen onderwater en konden we genieten van een klein ontbijt. Na 45 minuten varen kwamen we aan op onze eerste locatie.

IMG_0320View of the back of the boatFlorian's head above the waterKelly snorkeling and wavingFlorian snorkeling

In onze tour zat ook een proefduik inbegrepen. Voor ons beide was het de eerste keer in een duikpak en dat gaf toch wat zenuwen. Voor niets nodig natuurlijk want het is heerlijk vertoeven onderwater.

The Great Barrier ReefA striped fish in the reefBeautiful fishes in the waterA giant clampFlorian diving for the first time

In de namiddag trokken we naar een andere locatie waar we konden kiezen tussen snorkelen of varen met een boot met glazen bodem. Onze boot was ook voorzien van een groot zonneterras waar je snel kon opdrogen in de zon.

An beautiful and colorful fish eating from the reef

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
Vancouver Aquarium After Hours