Een Weekje Kamperen in Lacanau Océan

Er even tussenuit was ons motto om richting Lacanau te rijden.

Wij boekten een last-minute kampeertrip voor een week bij Les Grand Pins. Deze camping behoort tot de keten Yelloh Village waar je vorstelijk kampeert. Althans dat beweren ze toch. Je kan ervoor kiezen om een huisje te huren of een staanplaats. Wij kozen om met onze eigen tent te gaan.

Ons tentje

Lacanau is een heus surfers mecca dus konden we niet anders dan ons aan deze sport te wagen. De zee was vrij wild tijdens onze eerste les en we hadden al snel door dat surfen wel wat inspanning vraagt. Voorlopig hielden we het dus maar bij 1 les. Ooit komt er wel een volgende keer!

glijbanen op de Camping Les Grand Pins Camping Les Grand Pins

Onze camping had 2 zwembaden. 1 Adults only zwembad en een ander voor iedereen. De glijbanen behoren tot het 2e zwembad natuurlijk dus had dit voor ons de voorkeur. Ja ook zonder kinderen mag je je hier aan wagen!

Omdat wij de derde week van juni gingen was het ook nog vrij rustig op de camping. Moest je in juli en augustus gaan dan wordt het hier veel te druk en is het zwembad waarschijnlijk niet groot genoeg. Maar dan kan je gewoon naar het strand.

Zonsondergang op het strandZonsondergang in Lacanau

Het strand ligt op enkele minuten wandelen van de camping via een aangelegd padje. Dat geeft je de kans om ‘s avonds van de zonsondergang te genieten. In de zomer gaat de zon onder in de zee en dat levert natuurlijk magische momenten op. Pizzatje bestellen op de camping, flesje wijn van het winkeltje en een strandlaken. Meer heb je niet nodig voor een romatische avond op het strand.

het strand in Lacanau

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
Foto Serie: Eén Maand in Chiang Mai