Lunch @ Pun Pun Vegetarisch Restaurant

In Chiang Mai vind je ongelooflijk veel leuke plekjes om te lunchen of dineren. Via een Google Search kom je al snel uit op Pun Pun. Honderden reviews van mensen die er lekker gegeten hebben.

pun pun terras

Pun Pun ligt een beetje verstopt maar wie zoekt die vindt. Het is een klein restaurant dat achter de tempel Wat Suan Dok ligt. Als je binnen wil zitten heb je een ruime keuze maar het terras buiten is op goed geluk. Maar de gelukzakken die we zijn, namen wij snel het laatste tafeltje in.

wat suan dok

Op het menu staan enkele van onze favorieten. De Massaman Curry, daar zeg ik geen nee tegen! En heerlijk dat hij was! En spotgoedkoop. Prijs-kwaliteit is het hier dus echt wel top. Op het moment dat wij er waren hong er wel een bordje waarop stond dat ze hun prijzen met 20% gingen verhogen. Laat je dat zeker niet tegenhouden want Pun Pun zou maar eens je favoriet kunnen worden hier in Chiang Mai.

Pun pun massaman curry

Florian zijn favoriet blijft ondanks alle pogingen de gebakken rijst met verse ananas. Een klassieker. In combinatie met een lekkere smoothie om af te sluiten was dit een meer dan geslaagd bezoek.

Pun pun massaman curry

Pun pun smoothie

Hoe bezoek je Pun Pun Vegetarisch Restaurant?

Openingsuren: 9u – 16u

Pun Pun heeft 2 locaties voor zover wij weten. Eentje ligt bij de luchthaven en de andere bij Wat Suan Dok. Zoals je al kon zien aan de foto’s, zijn wij naar diegene geweest bij de tempel.

Zoek eerst de tempel Wat Suan Dok. Die vind je ten westen van de slotgracht op Suthep Road. Ga de straat in waar de tempel staat en wandel door tot het einde. Daar zie je de stupa aan je rechterkant. Het restaurant ligt er net achter.

Wat suan dok

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
Terug Naar Onze Belgische Roots in Bokrijk