Een Weekendje Whistler

Whistler. De droom voor elke sneeuwliefhebber en gaststad voor de Olympische Winterspelen van 2010. De stad is voornamelijk bekend als toeristische plaats en krijgt jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers.

Wandelen in de regen

Onze eerste stop was de Toeristische Dienst te in Whistler Village. Je vindt ze recht over het busstation. Daar kregen we een kaart mee en enkele leuke wandelingen die ondanks de regen nog te doen vielen.

The Cheakamus River in Whistler
Whistler Interpretive Forest
Cheakamus River
Cheakamus River
Lost Lake in the Fog
Lost Lake

Florian on Lost Lake

Ziplinen met Superfly Ziplines

Wij boekten onze tour een dag op voorhand bij The Adventure Group omdat zij samenwerken met de Superfly Ziplines. De reden dat we voor hen kozen is omdat zij als enigen een tandem lijn hebben.

In totaal zijn er vier lijnen: de hoogste, de snelste, de langste en eentje waar je handjes kan vasthouden. Zo romantisch! Vergeet zeker je GoPro of smartphone niet!

Peak 2 Peak Gondel naar de Top van Whistler Mountain

Een Winter Sightseeing Ticket geeft je toegang tot Whistler Mountain en de Peak 2 Peak gondel. Het duurt eventjes voor je boven bent en op een mistige dag is de kans groot dat je niet veel ziet.

Going up on Whistler MountainPeak 2 Peak Gondola on Whistler MountainThe Gondola between the Two Mountains

Deze gondel brengt je van Whistler Mountain naar Blackcomb Mountain en terug. Dit mag je zoveel keer doen als je wil. Voel je je extra moedig, wacht dan op de grijze. Deze heeft een gedeeltelijk glazen bodem. Misschien een goed idee om van je hoogtevrees af te komen?

Welcome sign on Blackcomb MountainOn Top of Blackcomb Mountain

The Pinnacle Hotel

Wij boekten ons hotel via Hotwire en kregen The Pinnacle Hotel voor twee nachten. Dankzij de fantastische aanbieding op de website spaarden we ongeveer 25% uit.

_DSC2333

Na een vermoeiende dag in de regen konden we genieten van onze jacuzzi en open haard op de kamer. We hadden ook een balkon maar het was nog een beetje koud om daar gebruik van te maken. Als je graag zelf kookt kan je de kitchenette gebruiken die ook aanwezig is. We hadden een prachtig verblijf in dit hotel en zouden zeker terug gaan als we de kans kregen.

_DSC2335_DSC2338

Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed Instagram Feed
Ook interessant
5 Redenen Waarom je Pairi Daiza Moet Bezoeken